Pietarsaaren seudun Musiikkiopisto

Pietarsaaren seudun musiikkiopistossa voit harrastaa musiikkia, tanssia, teatteria tai kuvataidetta tavoitteellisesti, olitpa sitten vauva tai vaari.

Lisätietoja musiikkiopiston linjoista löytyy vasemmalla olevien linkkien kautta ja voit tutustua toimintaamme vaikka tulemalla konsertteihimme tai katsomalla alla olevia videopätkiä.

Musiikkiopistoon voivat ilmoittautua Pietarsaaressa, Pedersöressä, Luodossa ja Uusikaarlepyyssä asuvat lapset ja nuoret. Uudet oppilaat valitaan pääsääntöisesti keväällä mutta joskus voi vapaita oppilaspaikkoja olla kuluvan lukuvuoden aikana. Ota yhteys kansliaan (musiikkiopisto@edu.pietarsaari.fi) jos haluat tietää tämän hetken tilanteen. Tästä linkistä löytyy ajankohtainen tieto kevään oppilaaksi otosta.

Suurin osa opiskelijoistamme on lapsia ja nuoria mutta tarjoamme myös aikuisille mahdollisuuden opiskella avoimella osastolla taitavien opettajiemme johdolla. Voit ottaa joko yksittäistunteja tai osallistua bänditoimintaamme. Tee kuten monet muut, anna musiikille mahdollisuus! Lisätietoja tämän linkin kautta.